PALA KRV - NOKAUT JEDNIM UDARCEM! Rijaliti favorit pao u POSTELJU! Skandal UŽIVO u programu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 09:11

PALA KRV - NOKAUT JEDNIM UDARCEM! Rijaliti favorit pao u POSTELJU! Skandal UŽIVO u programu!

Nije mogao da podnese poraz!

Sinoć je u vili Parova bilo uzbudljivo veče. Održan je boks meč između šampiona vile Alberta Galorinija i svetskog šampiona Miodraga Vidovića poznatog kao Miško Hofman.

Mladi takmičar se potrudio, ali su iskustvo i tehnika ipak pokazali da caruju. Miško je pokazao u jednom trenutku takvu superiornost da je hteo da odustane:

- Neću više! Žao mi je dečka - sažalio se šampion.

Čak ga je i zagrlio jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Alberto bio uzdrman krvničkim udarcem koji je primio.

Međutim, Alberto je želeo da se bokserski meč nastavi. Potom ga je Miško pobedio nokautom. Alberto se naljutio, pa je odmah otišao u krevet.

Krv je pala, ali oni su sve podneli kako treba.

Da li će se njih dvojica opet sukobiti, ostaje da ispratimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.