Oženio se pobednik Operacije trijumf Adnan Babajić (Foto)

Izvor: Svet plus, 16.Sep.2014, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženio se pobednik Operacije trijumf Adnan Babajić (Foto)

Adnan Babajić, pobednik prvog muzičkog takmičenja u regionu "Operacija trijumf", zavetovao se svojoj izabranici na večnu ljubav i tako stavio tačku na jedan period života.

Adnan Babajić sudbonosno da je izgovorio svojoj dugogodišnjoj devojci Lejli Šovšić u rodnim mu Živincima. Portal Doznajemo.com navodi da je svadbena ceremonija obavljena u skladu sa šerijatskim propisima, a venčanju u džamiji prisustvovale su samo najbliže zvanice.

Tek održanim venčanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pobednik prve i jedine balkanske "Operacije trijumf" je stavio tačku na momački život, a obzirom da mu je majka Ulfeta nedavno preminula, veselje je bilo u skromnom aranžmanu, uz samo najbliže članove porodice i prijatelje.

Autor: B.B.

Foto: Facebook/Adnan Babajic

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Oženio se pobednik "Operacije trijumf"

Izvor: Mondo, 16.Sep.2014

Adnan Babajić, momak iz Živinica, koji je svojevremeno pobedio u muzičkom rijaliti šou "Operacija trijumf", oženio je Lejlu...Post by Lejla Babajic...Sećate li se Adnana Babajića "Babaje"?..Ovaj momak iz Živinica kod Tuzle pobedio je u prvom (i jedinom) muzičko-takmičarskom rijalitiju "Operacija...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.