Ovo vas čeka u petoj epizodi 3. sezone serije Ubice mog oca

Izvor: Tracara.com, 16.Dec.2018, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo vas čeka u petoj epizodi 3. sezone serije Ubice mog oca

Šesta epizoda serije Ubice mog oca donosi nove zaplete: Iz nedelje u nedelju uzbuđenje raste, sa nestrpljenjem se čekaju novi tragovi istrage, akcije i okršaji i upoznaju novi likovi koji su se priključili već uigranom timu. Uz glavne likove, u novoj epizodi, čiji vam sadržaj otkrivamo, glavni akteri biće i Marko Vasiljević, Miroslav Jović, Marko Pavlovski, Radoš Bajić. U razgovoru sa Žikom i Žaretom, Aleksandar saznaje neke nove detalje o noći kada mu je ubijen otac. To ga dovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << do novog, teškog sukoba sa majkom, nikad zalečene rane i prošlost mu opet kuca na vrata. Mirko teši i laže decu, iako sebe ne može. Milanka shvata da mora da zaboravi na sve što je bilo između njih. Zoran prima novog inspektora u odeljenje, mladog Gorana, želi time da ponizi Aleksandra i izgubljenog Mirka. Pratite nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalu, koji se emituje u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, kao i preko EON aplikacije i saznajte gde se ove sezone krije istina.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ubice mog oca šesta epizoda: Aleksandar ima težak sukob sa majkom! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 16.Dec.2018

Serija "Ubice mog oca" šesta epizoda biće emitovana na Top kanalu u ponedeljak 17. decembra u 20 časova. Aleksandar ima težak sukob sa majkom, zbog novih informacija o noći kada mu je ubijen otac...U predhodnoj epizodi, Mirko je van sebe nakon neuspelog pokušaja da oslobodi Draganu uprkos opsežnoj...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.