Ovo su najiritantniji junaci rijaliti emisija

Izvor: Scandal.rs, 21.Jun.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najiritantniji junaci rijaliti emisija

U eri u kojoj rijaliti emisije dominiraju u televizijskoj ponudi širom sveta, neophodno je da se konkurenti izdvoje svojim posebnostima. Da li ćete gledaoce fascinirati glamuroznim životnim stilom ili ćete ih zapanjiti odsustvom morala to je najmanje važno. Ono što je bitno je da rijaliti donosi milione.

Junaci “Džerzi šora”

Ekipa sastavljena od nesvršenih srednjoškolaca, raskalašnog stila života i ograničenih verbalnih sposobnosti godinama je držala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pažnju gledaocima širom sveta. Konstantna opijanja, intenzivni društveni život, promiskuitetnost kako muškog tako i ženskog dela ekipe i sveopšta raskomoćenost u moralu, bili su sastavni deo sadržaja koji su nudili junaci ovog rijaliti šoua.

U prvi mah, nikome nije bilo jasno da li na svetu ili makar u Nju Džerziju zaista postoje ljudi koji su spremni da se pred kamerama onesveste od alkohola, tako pijani izađu u grad, pobiju se sa slučajnim prolaznikom, skinu odeću sa sebe, pokupe totalnog stranca i odvedu ga u krevet. Ma kako neverovatno zvučalo, junaci “Džerzi šora” po svemu su bili autentični.

Kako god tek, Snuki i ekipa nakon nekoliko sezona Džerzi šora upisali su se na listu milionera.

Hani Bu Bu

Ništa nije tako primamljivo za TV producente kao porodični rijaliti koji u sebe uključuje i priču o posebno talentovanom detetu. A kada je porodica disfunkcionalna tada već imate TV hit u rukama.

Alana Tompson, poznatija pod umetničkim imenom Hani Bu Bu je američka devojčica koja se proslavila učešćem u dečijim izborima za mis. Mala Hani Bu Bu odrasla je u kamp naselju uz majku i tri seste i očuha za kog će se naknadno utvrditi da je seksualno zlostavljao devojčice iz Tompson porodice.

Porodica u kojoj umesto školovanja dete biva potstaknuto da učestvuje u izborima za mis još od najranijih godina, iz sezone u sezonu privlači vazda šokiranu TV publiku.

Hani i njena porodica uspeli su da se obogate zahvaljujući ovom šou programu.

Džon i Kejt plus osmoro dece

Bračni par, Džon i Kejt Goslin američkoj, a potom i svetskoj televizijskoj publici predstavili su se kao roditelji blizanakinja Kare i Madi, i šestorki Aleksis, Lije, Hane, Kolina, Ejdena i Džoela Goslina.

Potom su punili novinske stupce vestima o prevari, razvodu, Kejtinim kozmetičkim operacijama, svađama, Kejtinom vezom sa telohraniteljem, a sve dok su TV kamere budno pratile svaki korak u odrastanja ove dece.

Rejting ove emisije konstantno je bio visok, čak i kada je Kejt nastavila da je snima bez Džona.

Porodica Kardašijan

I pre nego što će postati najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan je živela bezbrižni život male razmažene bogatašice kojoj su roditelji i emotivni partneri ispunjavali sve želje.

Do sredine dvadesetih Kim je bila relativno nepoznata drugarica Paris Hilton i Nikol Riči. Jedan seks skandal kasnije, dobila je i priliku da svoj život prezentuje svetu posredstvm rijaliti šoua.

Nekoliko sezona kasnije, i ne postoji osoba na ovom svetu koja nije čula za porodicu Kardašijan. U svom rijalitiju Kim se i udala, pa razvela, pa ponovo zaljubila, udala i rodila dete. Nema te stvari iz njenog privatnog života, ali ni iz života svih članova njene mnogobrojne porodice koja nije prezentovana TV gledaocima.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.