Ovo su najiritantnije poznate ličnosti današnjice

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najiritantnije poznate ličnosti današnjice

Poznate ličnosti, često umeju, u želji da budu primećene i popularne, da preteraju u svom eksponiranju, te da postanu poprilično iritantne.

Po procenama stranih medija i javnosti, ovo su neke od najiritantnijih poznatih osoba današnjice…

Kim Kardašijan

Uopšte nas ne čudi što se starleta našla na prvom mestu ove liste, budući da je gotovo nemoguće otvoriti bilo koje novine, pogledati bilo koju emisiju, a da se ne naleti na neke detalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << iz njenog, ili iz života njene porodice. Međutim, nju činjenica da je jedna od najritantnijih osoba današnjice i ne muči mnogo, i ona uživa u svojoj trudnoći i svakodnevnim obavezama, a vreme rado provodi sa ostatkom svoje porodice.

Koje se još poznate ličnosti nalaze na ovoj isti pogledajte na portalu “Lepota i zdravlje”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.