Ovo su najgore košije na svetu!

Izvor: Svet, 17.Okt.2014, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najgore košije na svetu!

Loše i nenormalne komšije uvek mogu da vam zapadnu, da vas izluđuju i nerviraju ali ne postoji ništa gore od zvezde van kontrole koja je komšija baš vama.
Iako su u Holivudu kuće velike, dvorišta ipak i nisu toliko. Komšije se često viđaju i ćaskaju, ali pored toga oni i vide sve što se dešava u susednoj kući.
Džastin Biber je definitivno najgori u svemu, pa kao što možete i da pretpostavite on je i jedan od najgorih komšija. Postoji ogromna lista svega onoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << šta je mladi pevač uradio da stekne komšije-neprijatelje. On trenutno živi u stanu na Beverli Hilsu, ali verovatno ne zadugo jer je policija dolazila već dva puta zbog buke samo ove nedelje. Jednog vikenda komšije su čak 6 puta zbog njega pozvale policiju.
Poslednje preseljenje Bibera iz Kalabasa bilo je nakon što je pretio komšijama, gađao jajima komšijsku kuću i vozio “besno” kroz miran kraj sa decom.
Kardašijanovi su živeli na mnogo mesta, što znači da su razljutili mnogo komšija. Pod jedan, kamere i paparaci su non stop sa njima i oko njih što i nije baš zabavno za komšiluk. Poslednji incident desio se u Hemptonu(poznato odmaralište bogatih) kada su Kortni i Kloi snimale svoj rijaliti. Niko nije želeo da im iznajmi kuću, a kada se to dogodilo nastao je pravi haos. Jedan od komšija izjavio je kako su napravile pravi saobraćajni haos i guzvu, sve je puno paparaca i kamera, a ljudi koji su u Hemptonu to ne žele. One samo kupuju garderobu slikaju selfije i prave haos.
Kris Braun nije baš momak koga želite za prvog komšiju. Samo mesec dana nakon što se uselio u svoj stan vredan 1.6 miliona dolara, komšije su već bile spremne da prodaju svoju imovinu i beže glavom bez obzira. Kako su rekli on organizuje žurke svaki dan do kasno u noć, jako je glasan i nimalo ne poštuje nikoga oko sebe.
Kasnije, Kris se preselio Dolinu San Fernando, ali ni tamo komšije nisu baš oduševljene njime.
Ona je omiljena kalifornijska devojka ili ipak ne. Keti Peri se navodno razvela od Rasela Brenda jer je on bio previše seksualno aktivan, što je njoj smetalo. Međutim, ispada da stvari stoje potpuno drugačije. Komšije slatke Keti žale se da ona i njen dečko Džon Majer konstantno imaju seks i to vrlo glasan. Jedan komšija je rekao:
“Imaju vrlo glasan seks, celu noć i uvek imaju glasnu muziku”.
Svi znamo da Madona voli muziku, a očigledno niko to bolje na zna od njenih komšija. Kada je njen brat dizajnirao apartman na Menhetnu, on je izolovao zidove jer je znao da Madona sluša muziku vrlo glasno. Međutim, to nije pomoglo. Komšijhe su je tužile, jer je navodno oštetila zidove zgrade. Kada su pokušali da je optuže zbog toga, Madona se preselila. Ali, ne brinite za nju, snašla se ona lako u kući od 40 miliona dolara sa 13 spavaćih soba.
Većina vas verovatno već zna da Ketrin Higl i nema baš dobru reputaciju kao osoba. 2010. godine komšije su njoj napravile pravi mali pakao od života. Naime ona i suprug rešili su da se malo opuste u kadi slušajući muziku. U tom trenutku komšija je preko ograde počeo da viče i da psuje, Ketrin je pozvala policiju, a kada su stigli ona je otvorila vrata u “vrelom” bikiniju. Naravno, to nije ostalo između nje, komšije i policije.
Autor: Life Content
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.