Ovo su lepše polovine naših Delfina! (foto)

Izvor: Svet, 22.Avg.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su lepše polovine naših Delfina! (foto)

Moćni srpski vaterpolisti, koji su u finalu Letnjih olimpijskih igara porazili Hrvate i osvojili zlato, oduševili su ceo region, a ne samo Srbiju.
Ipak, neko je više od nas navijao za njih.
Ovo su dame koje su osvojile srca naših vaterpolista.
Kapiten Živko Gocić je već više od decenije sa suprugom Svetlanom, sa kojom ima i naslednika, sina Bogdana.

A photo posted by Zivko Gocic (@zikica3) on Jul 6, 2015 at 1:28pm PDT

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
“Svetlana i ja smo već deset godina zajedno, a kada smo počeli da se zabavljamo, ja sam bio najobičniji momak, što za sebe mislim i sada, i nisam se razlikovao od svojih vršnjaka. Imao sam neku stipendijicu, pa sam možda mogao češće da je izvedem do grada, ali ne mislim da sam imao bilo kakvu prednost”, rekao je on u jednom intrevjuu.

A photo posted by Zivko Gocic (@zikica3) on Sep 2, 2015 at 12:21am PDT

Gojko Pijetlović u braku je sa Ivom Pijetlović, bivšom balerinom Pozorišta na Terazijama u Beogradu, sa kojom ima dvoje dece, ćerku i sina.

A photo posted by GOJKO PIJETLOVIC (@gojko_pijetlovic) on Dec 26, 2014 at 2:55pm PST


Andrija Prlainović je još od srednjoškolskih dana u vezi je sa Ivanom, bivšom manekenkom. U junu ove godine njih dvoje su postali roditelji po drugi put, a 2014. su dobili ćerku Đurđu.

A photo posted by @prlainovic11 on May 30, 2016 at 6:07am PDT


A photo posted by @prlainovic11 on Jun 1, 2016 at 5:49am PDT


“Naša ljubav počela je još u srednjoj školi. Zvuči kao kliše, ali kada sam ga videla prvi put, znala sam da je to – to. Bili smo zajedno, pa nismo, pa jesmo, pa nismo… Ipak, nikada za ovih šest godina nismo izgubili emocije, što je najvažnije od svega. Sad smo sigurni da je to ljubav za čitav život”, rekla je Ivana.
Dušan Mandić i Slađa Tešić već neko vreme su u srećnoj vezi, što dokazuju njihove zajedničke fotografije na druptvenim mrežama, na kojima uvek blistaju dok su jedno pored drugog.

A photo posted by Manda (@dusan_mandic3) on Mar 9, 2016 at 8:59am PST

Miloš Ćuk, koji je veliki miljenik dama, ali je, na njihovu žalost, zauzet još od tinejdžerskih dana. Jovana Davidović je osvojila njihovo srce ovog Delfina.
width="500" height="609" frameborder="0" scrolling="no">

Slobodan Nikić u braku je sa Tijanom Nikić, sa kojom ima sina i ćerku.

Slobodan i Tijana Nikić, Instagram Filip Filipović u braku je sa bivšom odbojkašicom Sanjom Hanušić.
Na donjoj fotografiji njih dvoje možete videti u sredini.

A photo posted by Filip Filipovic (@filip.filipovic10) on Aug 27, 2015 at 1:54am PDT

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo su lepše polovine naših “delfina”! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 22.Avg.2016

Moćni srpski vaterpolisti, koji su u finalu Letnjih olimpijskih igara porazili Hrvate i osvojili zlato, oduševili su ceo region, a ne samo Srbiju...Ipak, neko je više od nas navijao za njih...Ovo su dame koje su osvojile srca naših vaterpolista...Kapiten Živko Gocić je već više od decenije sa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.