Ovo je prva supruga Žarka Lauševića, Maja Minić, sada Ćulafić!

Izvor: Svet plus, 26.Feb.2024, 13:21

Ovo je prva supruga Žarka Lauševića, Maja Minić, sada Ćulafić!

Maja Ćulafić, rođena Minić, bila je prva supruga Žarka Lauševića, a u braku su dobili dvoje dece, ćerku Asju i sina Dušana.

U trenucima najvećeg uspeha glumca Žarka Lauševića, jedna žena obeležila je njegov život, a kada je glumac 1993. godine osuđen zbog ubistva u Crnoj Gori, ona mu je bila ogromna podrška.

U jeku popularnosti Žarka Lauševića, Maja Minić je birala da svoj život vodi daleko od medija. Odgajala je zajedničku decu, ćerku Asju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sina Dušana i bla žena iz senke.

Jednom se samo kratko oglasila za medije, u avgustu 19993. godine kada se dogodila tragedija koja je svima njima uništila živote:

"Nemojte, molim vas. Ništa ne možemo da govorimo. Čekamo da dođe advokat." - rekla je Maja Ćulafić tada za Večernje Novosti.

Maja Minić se preudala i živi u Čikagu, a Žarko Laušević se po izlasku iz zatvora oženio Anitom i dobio ćerku Janu. Žarko je retko davao izjave za medije i krio svoj privatni život od očiju javnosti ali smo o njegovoj ljubavi sa suprugom Anitom mogli da pročitamo u njegovim knjigama.

"Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez “ј”. Dolazi otmena, visoka, lepa. “Razvodim sе”, reče mi danas." - kratko je glumac opisao njihovu ljubav.

"Ona ume da se veseli mom uspehu duže od trajanja aplauza koji bih dobio. I pati sa mnom mnogo duže od trajanja zvuka koji je moj pad izazvao." - stoji u knjizi Žarka Lauševića.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.