Ovo je najslušanija pesma 2019. godine

Izvor: Tracara.com, 03.Dec.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najslušanija pesma 2019. godine

Lagano se bliži kraj godine, ali i decenije, što znači da je vreme za sumiranje prethodnih 12 meseci, a mi najviše volimo kada to rade muzički striming servisi. Spotify je objavio listu najslušanijih izvođača, albuma i pesama 2019. godine, ali i čitave decenije. Tu je mnogo očekivanih imena, ali i nekoiko iznenađenja. Lil Nas X i Billie Eilish dominiraju top listama u 2019. godini, sa singlovima “Old Town Road” i “Bad Guy.” Imajući u vidu koliko su ove pesme bile popularne, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pomislili bismo da su najslušanije na Spotifyju prošle godine, ali ne. Ta titila ide u ruke Shawna Mendesa i Camile Cabello i njihovom duetu “Senorita”. Ovaj singl preslušaj je više od milijardu puta, dok je na drugom mestu Billie, sa 900 miliona slušanja. Treće mesto ide u ruke Posta Malonea i singlu iz Spajdermena, “Sunflower”, hit Ariane Grande “7 Rings” je na četvrtom i na petom je “Old Town Road.” Da li ste očekivali ovakav ishod? The post Ovo je najslušanija pesma 2019. godine appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Najslušanija pesma u poslednjih 10 godina je…

Izvor: Domino Magazin, 04.Dec.2019, 12:13

Najslušanija pesma u poslednjih 10 godina je… slušana 2.4 milijarde puta. To je saopštio Spotify. Servis za streamovanje je objavio listu najpopularijih numera i izvođača u poslednjih 10 godina. Autor koga su ljudi najviše slušali je – Drake. Njegove pesme su preslušane 28 milijardi puta...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.