Ovi znakovi otkrivaju da li će muškarac biti dobar otac!

Izvor: Svet plus, 19.Jun.2016, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovi znakovi otkrivaju da li će muškarac biti dobar otac!

Svaka devojka ili žena, kada je u vezi duže vreme sa nekim muškarcem, počne da razmišlja o tome da li će on biti dobar otac. Ovi znakovi će vam pomoći da to lakše dešifrujete.

Ako ste se ikad zapitale da li baš njega treba da izaberete za oca svoje dece, pročitajte koji su to znakovi koji otkrivaju da ćete sigurno dobro izabrati:

Pomaže u kući.

Dovoljno je da usisa ili obriše prašinu, ili spremi večeru. Jednostavno, ne mora to konstatno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << radi, ali da pokazuje interes za to. Ako to bude slučaj, onda će vam to dobro doći kad se beba rodi.

Dobar je pod pritiskom

Ako se gubi u stresnim situacijama i ne može da se pokupi, onda neće moći ni da vam pomogne sa tek rođenom bebom

Drži stvari pod kontrolom

Muškarci sa velikim samopouzdanjem imaju instinktivnu potrebu za nadzorom svoje okoline. Ako vaš partner štreberski prati plaćanje računa, vodi brigu da sva tehnika u kući radi besprekorno i nikad ne ide na put sa nedovoljno goriva u rezervoaru, to su samo neki od znakova koji vam pokazuju da će i u očinstvu biti odgovoran. Uz to, i vrlo seksepilan.

Brine o vašim potrebama

Ukoliko vaš partner pokazuje interes za vaše želje i ima nameru da ih ispuni kako god bude mogao, tako će se sigurno ponašati i prema detetu.

Samostalan je

Može da radi stvari bez vas, nije mu problem da se organizuje sam, znači da će moći da se brine o detetu kad vi, recimo, odete sa prijateljicama na odmor.

Želi da bude dobar otac

Iako nema iskustva, a pokazuje da želi da bude dobar i požrtvovan otac, to vam je siguran znak.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.