Ove stvari sigurno niste znali o seriji Čari! FOTO + VIDEO

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove stvari sigurno niste znali o seriji Čari! FOTO + VIDEO

Jedna od najpopularnijih serija u svetu, a i kod nas, bila je serija “Čari”. Evo par stvari koje možda niste znali o svojim omiljenim vešticama. 

Serija “Čari” emitovala se od 1998. do 2006. godine i nije bilo obožavatelja te serije koji nije na trenutak poželeo da ima moći kao što su tri sestre imale. Prve tri sezone glumačku postavu činile su Šenon Doerti, Holi Meri Kombs i Alisa Milano, da bi od četvrte pa sve do samog kraja mesto Šenon Doerti preuzela Rouz >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Mekgovan. Obzirom da se u poslednje vreme često u život vraćaju neke od najpopularnijih serija ikada, ista priča važi i za popularne veštice, mada još uvek nije potvrđeno da će se to ikada desiti. Ipak, mi smo odlučili da sa vama podelimo neke stvari koje možda niste znali o najpopularnijim vešticama ikada.

Alisa Milano nije prvobitno trebala da igra ulogu Fibi Halivel

Potpuno je nezamislivo videti neku drugu glumicu kao Fibi. Međutim, na samom početku serije, ova uloga bila je namenjena glumici Lori Rom. Na kraju su producenti ipak odlučili da je zamene, pa je Alisa dobila posao.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.