Ovako su snimane scene seksa u “Igri prestola”! (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako su snimane scene seksa u “Igri prestola”! (video)

Svi fanovi “Igre prestola” se slažu da je scena seksa između Deneris i Kala Drogoa, iz prve sezone popularne serije, bila jedna od najžešćih, a ako su vam glumci Emilija Klark i Džejson Mamoa bili veoma ubedljivi, verovatno će vas zanimati kako su snimljeni ovi provokativni kadrovi.

Pre scene silovanja, Džejson je odlučio da umesto klasične “čarape skromnosti” (napravljena da pokriva genitalije, lepi se specijalnim lepkom, prim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nov), iskoristi običnu, ružičastu mekanu šarapu, kako bi me oraspoložio. Iako sam trebala da igram uplašenu devojku, ja sam stalno buljila u tu veliku i smešnu stvar i umirala od smeha. Na kraju, jedva smo to snimili”, izjavila je Emilija Klark.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.