Ovako se Neda Ukraden sprema za koncert u Beogradu! FOTO

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se Neda Ukraden sprema za koncert u Beogradu! FOTO

Pop pevačica Neda Ukraden 19. maja održaće solistički koncert u Sava Centru i tom prilikom obeležiti 50 godina uspešne karijere.

Neda vredno radi na spremanju koncerta kojim će proslaviti značajan ljubilej, pola veka postojanja na estradi. A osim proba sa orkestrom, pevačica ubežbava i koreografije. Rešila je da publici pruži potpuni ugođaj, kako svojim glasom, tako i scenskim nastupom. Ona se na Instagramu postavila fotografiju, a na njoj vidimo kako Neda vežba sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << devojkama iz plesne grupe.

Spremamo ,se spremamo! Djevojke iz plesne grupe" Evolution" i ja vredno radimo za koncert u Sava Centru 19.maja! Vidimo se! #nedaukraden #singer #liveconcert #savacentar #evolutiondancegroup

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана 18. Апр 2017. у 6:03 PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.