Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2018, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je bilo na venčanju Piksijeve ćerke! (FOTO)

Anja Stojković, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, udala se pre mesec dana za svoga izabranika Igoa Valentea u Francuskoj, o čemu su mediji danima pisali. Level of savage: groomsmen #anjahugo A post shared by Anja Valente (@anja) on May 11, 2018 at 1:57am PDT Ipak, oni su mnoge detalje venčanja uspeli da zadrže za sebe sve The post Ovako je bilo na venčanju Piksijeve ćerke! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Karleuša priznala koji POREMEĆAJ ima još iz detinjstva (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2018, 01:25

Jelena Karleuša je sa svojim suprugom, Duškom Tošićem, otputovala u Tursku na odmor, a sada otkriva detalje. Iako svaki dan objavljuje prelepe video snimke i fotografije iz Antalije, ona je priznala da ipak ne ume da uživa u slobodnim danima. Good morning from Antalya 🇹🇷 A post shared by JELENA...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.