Izvor: Tracara.com, 09.Feb.2014, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda njeno telo bez Photoshopa!

Samo sedam meseci nakon što je na svet donela sina Ace Knuta, Jessica Simpson podelila je sa svetom svoj novi izgled. Seksepilna pevačica i glumica nedavno je uradila set fotografija kojima provomiše program za mršavljenje Weight Watchers, a ona sama kaže da je veoma ponosna na sebe i to kako sada izgleda. Da njena nova kilaža nije marketinški trik, govori i to da je okačila fotografiju bez imalo Photoshopa. Dakle, ako sutra krećete na trening, ova fotografija može da vam bude odličan podstrek! Redakcija Tracara.com

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Bez trunke fotošopa: Ovako izgleda nakon drugog porođaja

Izvor: B92, 09.Feb.2014

Samo sedam meseci nakon što je donela drugo dete na svet, Džesika Simpson okačila je fotografiju doterane linije i naglasila da je veoma ponosna na sebe..

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.