Ovako izgleda kada slikanje krene naopačke! FOTO

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda kada slikanje krene naopačke! FOTO

Jedan mladi par želeo je da napravi lepu i romantičnu fotografiju, ali svima nam se dogodi, pa tako i njima, da je tokom pripremanja za slikanje nešto pošlo po zlu.

Naime, zaljubljeni par odlučio je da napravi romantičnu fotografiju pored jedne fonatne. Prve dve fotografije bile su uspešne, ali je kod trećeg došlo do malog peha. Dok mu je devojka sedela u krilu, mladić je zajedno sa svojom devojkom upao u fontanu. Elaina je bez ikakve sramote ove fotografije podelila na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << društvenoj mreži Tviter, uz komentar: "Kada slikanje sa dečkom pođe naopačke".

when taking pictures with your bae goes wrong 😂😭😂 pic.twitter.com/k8ePevKtK3

— Elaina (@elainavecchio) November 13, 2016

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.