Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2014, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Jamajkanac peva hit Vlada Georgieva (VIDEO)

Osim ovog momka, pesmu "Iskreno" popularnog kantautora otpevali su jedan Rumun, Slovak i Kirgistanac. Pogledajte

Video: Youtube/REMAX1989

Da se pesme naših muzičkih zvezda pevaju širom sveta, odavno je poznata stvar. Ovog  puta, došao je na red i na hit Vlada Georgieva. Na Jutjubu pojavio se video-snimak gde pesmu “Iskreno” popularnog kantautora izvode u glas četiri momaka koji nisu iz Srbije – Jamajkanac, Rumun, Slovak i Kirgistanac.

- Naučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sam Jamajčanina, Kirgistanca, Rumuna i Slovaka da pevaju na srpskom pesmu od Vlade Georgijeva, ja sam vozač u ovom videu, pozdrav za Vladu Georgijeva, momcima se pesma inače mnogo dopada… – napisao je autor ovog hit video-snimka, koji se dopao i samom pevaču.

Hahaha Vlado Georgijev – Iskreno Negde na auto putu u Americi http://t.co/sV9Cc6ZGMW

— Vlado Georgiev (@VladoGeorgiev) September 26, 2014

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jamajkanac, Kirgistanac, Rumun i Slovak izvode pesmu Vlada Georgieva

Izvor: Story, 26.Sep.2014

Grupa momaka sa potpuno različitih strana sveta oduševljeno je u glas pevala hit našeg poznatog kantautora..Da se pesme naših muzičara pevaju širom sveta, odavno je poznata stvar. Ovog  puta, došao je na red i hit Vlada Georgieva. Na YouTube-u pojavio se video-snimak gde pesmu Iskreno popularnog...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.