Ovacije za Severinu u Kotoru

Izvor: Poznati.info, 05.Jan.2013, 05:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovacije za Severinu u Kotoru

Ono što je posebno iznenadilo Severinu je što je publika znala nove pesme koje je po prvi put izvela- Ko me tero, Uzbuna, i Dobrodošao u klub publika je s njom pevala

Severina je u utorak 1. januara održala koncert u Kotoru, u popularnoj diskoteci Maximus.

Već stalna gošća ove popluarne diskoteke, bar jednom u godini razveselila je svoje crnogorske obožavatelje. Pojavila se u u crnoj Sherri Hill haljini pa je koncert otvorila s najvećim letnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << hitom 2011. godine- Bred Pitom.

Ono što je posebno iznenadilo Severinu je što je publika znala nove pesme koje je po prvi put izvela- Ko me tero, Uzbuna, i Dobrodošao u klub publika je s njom pevala u jedan glas.

Seve je obećala je da će se brzo vratiti, a Maximus ju je ispratio ovacijama.

Izvor: Novosti.rs
Pogledaj vesti o: Severina,   Nova godina

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.