Otvorila dušu: Goga priznala šta oseća prema Filipu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorila dušu: Goga priznala šta oseća prema Filipu! (video)

Igračica Goga Aleksić koja je imala seks sa manekenom Filipom Đukićem podelila je sa Mikijem Mećavom i Marija Anom šta misli o njemu.

On je dečko sa stavom. Filip ne gotivi umišljene i glupe. Mi smo sada ortaci. Ja njega stvarno gotivim kao lika i verujem da je on favorit za pobedu”, rekla je Goga.

Igračica je iskoristila priliku i da ”oplete” po Dušici Grabović.

Dušica je povodljiva, glupa je kao noć. Ona nema lošu dušu, ali glupa ko noć. Dala sam joj iskren savet, ali ne vredi“, ispričala je Goga Mikiju.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Farma 7: Goga otvorila dušu i otkrila šta oseća prema Filipu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2016

Goga Aleksić u rijalitiju Farma 7 imala je kratku romansu sa Filipom Đukićem, a sada je otvorila dušu i otkrila šta zaista oseća prema njemu...Iako joj u početku nije bilo svejedno što joj je Marija Ana preotela dečka, Goga na Farmi više ne gaji emocije prema mankenu, već ga smatra veoma odlučnim...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.