Otkriveno! Veza Vlade i Nataše samo reklama!

Izvor: Poznati.info, 29.Jul.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno! Veza Vlade i Nataše samo reklama!

Veza između pevačice i manekena je samo marketinški trik, a od veze nema ništa

– Nisu oni ni u kakvoj vezi. Nakon „Survivora“ Vlada je shvatio da mora da održi nekako sebe u žiži srpskih medija i za to mu je super došla Nataša, koja uvek privlači veliku pažnju. Oni su se brzo dogovorili da od toga naprave medijsku bombu, a sve je krenulo nakon snimljenog Natašinog spota, , saznaje „Pulsonline“ iz izvora bliskog ovom navodnom paru.

Tu je reč >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << o spletu međusobnih interesa i kompenzacija, koje vuče još od rijalitija. S vremena na vreme puste buvu i ostave kao tu aferu otvorenom, tipa letuju zajedno i ostale priče, kako bi ti i dalje ostalo aktuelno u medijima, ali tu ni ljubavi niti bilo kakvih drugih odnosa nema, dodaje pouzdan izbor „Pulsonline“, koji napominje da ovu aferu pre svega forsira Vlada jer nakon „Survivora“ njegova popularnost bledi.

Ranije se Nataša već predstavila kao glumica, ali u domaćim serijama, a svoje glumačke sposobnosti sada dokazuje i Vlada, samo pitanje je koliko to radi uspešno.

Da li su vas Nataša i Vlada ubedili da su zajedno?

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.