Otkrivena tajna savršenih usana Kajli Džener

Izvor: Scandal.rs, 08.Maj.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena tajna savršenih usana Kajli Džener

Njene usne su postale pravi hit na internetu, a na Instagramu čak možete pronaći hešteg #kyliejennerlips. Devojke širom sveta počeli su da pronalaze “brze metode” povećanja usana, a neki od ovih eksperimenata završili su prilično ružno, čak i sa zdravstvenim posledicama.

No, sama Kajli je o ovom fenomenu ćutala kao zalivena.

Nekoliko dana nakon što je njen otac, Brus Džener, izašao u javnost kao transrodna osoba, i Kajli je poželela da podeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sa svetom svoje parče istine, te je nastao intervju koji možete

pogledati na kraju teksta.

U suštini, glavni razlog zbog kojeg je ova devojka tako dugo ćutala o svojim usnama, ali i prvenstveni razlog zbog kojeg ih je povećala – leži u njenom nedostatku samopouzdanja.

Ona svoje usne puni razgradivim filerima, verovatno na bazi hijalurona.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.