Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena GREŠKA u glasanju na Evroviziji! Makedonija može da se RADUJE!

Evropska radiodifuzna unija saopštila je da je ustanovljeno da je tokom finalne večeri Evrovizije došlo do greške u glasanju, a reč o beloruskom žiriju. Nakon provere, ispostavilo se da je Severna Makedonija zapravo osvojila sedmo, a ne osmo mesto. Predstavnica ove zemlje Tamara Todevska je, kako je ustanovljeno, zapravo bila prva prema glasovima žirija. – The post Otkrivena GREŠKA u glasanju na Evroviziji! Makedonija može da se RADUJE! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nevena se oglasila prvi put nakon Evrovizije! Evo šta je rekla!

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2019

Predstavnica Srbije na ovogodišnjem Evrosongu u Izraelu Nevena Božović osvojila je 17. mesto sa svojom autorskom pesmom “Kruna”. Neven se sada prvi put nakon završenog najvećeg muzičkog festivala oglasila na društvenim mrežama i sa fanovima podelila utiske. –Sad razumem… Kada pevam nešto...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.