Otkazani nastupi: Aci Pejoviću opet pozlilo!

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazani nastupi: Aci Pejoviću opet pozlilo!

Popularnom pevaču Aci Pejoviću pozlilo je zbog mnogobrojnih nastupa te je poslednji u Budvi otkazao zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Aco je zbog mnogobrojnih nastupa, iscrpeo svoje telo i narušio zdravstveno stanje, toliko da je primoran da otkaže sve planirane nastupe. ''Tačno je da je Aco odložio nastupe. Ove sezone je imao više od 40 nastupa, svako veče skoro je bio u drugom gradu. Usled velikih napora, brojnih putovanja i obaveza, stigao ga je umor. Bolje da odloži nekoliko nastupa, nego da se preforsira. Sada ide na odmor, a u septembru će održati ove nastupe koje je samo doložio'', kaže izvor blizak pevaču za Pink.rs.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.