Otkaz, već danas Irina Vukotić na pomen Sarape i Pinka prekinula gostovanje Vedrane Rudan

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 11:53

"Otkaz, već danas" Irina Vukotić na pomen Sarape i "Pinka" prekinula gostovanje Vedrane Rudan

Burno reagovala na temu bivšeg radnog mesta.

Književnica Vedrana Rudan nedavno je gostovala u "Jutru na Prvoj" kod voditeljke Irine Vukotić, a tom prilikom bila je iznenađena pripremljenošću TV lica koje ju je ugostilo.

Jedna od glavnih tema razgovora bilo je novo izdanje romana "Crnci u Firenci", iz 2006. godine, čija je autorka ova poznata Hrvatica.

Rudanovu je najviše obradovalo što je Vukotićeva pričitala njenu knjigu pre gostovanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Vi ste čak i knjigu pročitali, što se retko događa - konstatovala je Vedrana.

- Vrlo rado, vaše knjige volim - uz osmeh je uzvratila voditeljka.

- Kad dođem, tako, na televiziju, uvek je s druge strane neko ko nije pročitao knjigu. Ne zameram, jer se knjige danas ne čitaju, ali drago mi je kad vidim da neko čita, još ako je taj neko lep... Mi smo žene pune predrasuda. Kad sam vas ja danas u hotelskoj sobi gledala, da vidim, kako ću sedeti, kako ću izgledati, ko ste, šta ste. Mislila sam, još jedna plavušica - priznala je Rudanova.

- Hvala vam na gostovanju, Vedrana - uz osmeh je rekla Irina.

- Irina, koja čita, Irina, koja je pametna, Irina koja je lepa. Mislim da ćete vi otkaz dobiti na ovoj televiziji, već danas. Želim vam sretan put na televiziju, koja će biti, onako, na liniji, da budete Sarapina desna ruka - ironična je bila Vedrana.

- Nemojte molim vas, bila sam. Sve sam ja prošla. Meni je ovde dosta dobro i mislim da je ovo dobra priča za mene - uzvratila je Irina.

Podsetimo, u avgustu prošle godine, Irina Vukotić dala je otkaz na "Pink" televiziji i prešla na "Prvu".

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.