Otac Darka Lazića doživeo moždani udar

Izvor: Poznati.info, 25.Jul.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Darka Lazića doživeo moždani udar

Darko je vest o moždanom udaru svoga oca saznao pre tri dana u Crnoj Gori. Održao je koncert, a posle nastupa odmah se uputio za Beograd

Darko Lazić i Milan Lazić

Zabrinut zbog oca.

Taman što je stigao u Crnu Goru da otpeva zakazane koncerte, Darko Lazić saznao je da je njegov otac Milan doživeo moždani udar, pa se odmah vratio sa devojkom Anom Sević u Beograd, saznaje Kurir.

- Darko je vest o moždanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << udaru svoga oca saznao pre tri dana u Crnoj Gori. Održao je koncert, a posle nastupa odmah se uputio za Beograd. Dolazi u posetu ocu svakog dana, a juče ga je obišao u društvu devojke Ane Sević. Milan se oseća bolje, ali je zadržan na ispitivanjima u bolnici. Medutim, još je rano da se govori o brzini njegovog oporavka – kaže izvor Kurira blizak Laziću.

Podsećanja radi, Darkov otac Milan postao je poznat javnosti kad se pred kamerama, zajedno sa sinom, podvrgao DNK testiranju, nakon tvrdnje izvesne Jasmine Sever da je on otac njene ćerke Gordane. Ispostavilo se, međutim, da nisu u srodstvu.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.