Preforsirao se: Saša Kovačević završio na infuziji (FOTO)

Izvor: Story, 05.Avg.2014, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preforsirao se: Saša Kovačević završio na infuziji (FOTO)

Naporni tempo koji u poslednje vreme pop pevač pokušava da isprati, uzeo je maha

Popularni pevač Saša Kovačević ovog leta zadao je sebi naporan ritam koji je teško ispratiti. Naime, mladi Kovačević osetio je iscpljenost i malaksalost usled ubrzanog tempa koji mu nameće posao, tako da je na kraju završio na infuziji. Snimanje pesama, spotova, brojni nastupi kao i sve što ide uz to nije prošlo olako.

* Pevač je i rođendan proslavio radno * >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

- Opušteni utorak sa rodbinom, svako uz svoj koktel - šaljivo je prokomentarisao pevač.

* Nedavno je dobio i priznanje od YouTube-a *

Kovačević je primio infuziju i trenutno odmara kod kuće dok ne povrati snagu, a kako ima osmeh na licu vidi se da mu je bolje.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je njegov koktel: Saša Kovačević završio na infuziji

Izvor: Svet, 05.Avg.2014

Koliko letnja sezona može da bude naporna, najbolje je na svojoj koži osetio pevač Saša Kovačević, koji se preforsirao sa nastupima. Naporan tempo se odrazio na Sašino zdravlje, pa je pevač usled premora završio na infuziji. Poznat kao neko ko ne klone lako duhom, Saša se i u ovoj situaciji...

Nastavak na Svet...

ZABRINUO FANOVE: Saša Kovačević završio na infuziji!

Izvor: Kurir, 06.Avg.2014, 11:44

Pevač je ovog leta imao puno posla oko prmocije novih pesama, što je evidentno uticalo na njegovo zdravlje, pa je završio na infuziji..Pevač Saša Kovačević završio je na infuziji...Naime, pevač je ovog leta imao puno posla oko prmocije novih pesama, što je evidentno uticalo na njegovo zdravlje,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.