Opušteno: Vlado Georgiev uživa u Crnoj Gori FOTO

Izvor: Svet plus, 06.Avg.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opušteno: Vlado Georgiev uživa u Crnoj Gori FOTO

Vlado Georgiev već nekoliko dana nalazi se na odmoru u Crnoj Gori. Društvene mreže ovog pevača najbolje govore koliko on uživa.

Instagram profil Vlade Georgieva prepun je fotografija sa njegovog trenutnog odmora. Pevač se omara na crnogorskom primorju, a svaka njegova fotografija nosi parolu - ''Opušteno''.

Neke fotografije su ''zapalile internet''. Na jednoj slici iza Vlade nalazi se devojka u bikiniju, za koju mediji spekulišu da je njegova nova devojka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Međutim, pevač se trenutno uopšte ne osvrće već uživa i čini se da je potpuno opušten.

Hey pozzz

A photo posted by Vlado Georgiev (@vladogeorgiev) on Aug 5, 2015 at 5:51am PDT

Neam pojma #opušteno

A photo posted by Vlado Georgiev (@vladogeorgiev) on Aug 2, 2015 at 8:22am PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.