Opa! Anđela Veštica šokirala sve izjavom!

Izvor: Svet, 28.Sep.2017, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opa! Anđela Veštica šokirala sve izjavom!

U rijalitiju Zadruga u toku je suđenje. Đekson, Mina i Anđela Veštica su glavni akteri, dok je Maca Diskrecija sudija. U jednom trenutku Anđela je šokirala sve prisutne izjavom kada je otkrila koliko puta je spavala sa Đeksonom koji je imao seks i sa Minom.
“Đekson i ja smo dva puta imali seks za 48 sati, jednom u hotelu, jednom u WC-u. Imam svedoke za to što se desilo”, rekla je ona, dok se maloletnoj Mini, koja je sada u vezi sa Đeksonom uopšte nije svidelo to što je njena drugarica izjavila.
svet.rssvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Opa! Anđela Veštica šokirala sve izjavom!

Izvor: Press, 29.Sep.2017, 16:55

. U rijalitiju Zadruga u toku je suđenje. Đekson, Mina i Anđela Veštica su glavni akteri, dok je Maca Diskrecija sudija. U jednom trenutku Anđela je šokirala sve prisutne izjavom kada je otkrila koliko puta je spavala sa Đeksonom koji je imao seks i sa Minom.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.