Oni u hotel, kad tamo – Hari Poter?! (video)

Izvor: Svet, 16.Jul.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni u hotel, kad tamo – Hari Poter?! (video)

Danijel Redklif je iz prve ruke saznao kako je to biti recepcionar kada se prerušio za potrebe skrivene kamere.
Dokazavši da su zvezde baš kao i svi mi, glumac je uspeo da prođe inkognito sve dok nekoliko zaposlenih najzad nije shvatilo da nešto ne valjda.
Zvezda filma “Hari Poter” je bio odličan, pozirao za selfije, razgovarao sa fanovima, ali kada je došlo vreme za rad, stvari su postale malo komplikovanije.
“Ovo je najteža stvar koju sam ikada radio”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << priznao je Redklif nakon što je morao da dodaje ključeve od kupatila, traži markice i prima porudžbine.
“Bulvalno za svaku osobu koja je ušla sam pomislio, nema potrebe da dođeš ovde, ne treba ti ništa.”
Većina ljudi je bila spremna da pomogne glumcu, ali jedna osoba nije imala razumevanja za njegove greške. Bio je to Džo Džonas koji je došao na sastanak i izgleda nije dobio nikakvu pomoć od slavnog kolege.
Možda bi Danijel trebalo da se drži glume, osim ako ne zna neku magičnu čin za to kako da se nađe za recepcijom.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Oni u hotel, kad tamo – Hari Poter?! (video)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2015

Danijel Redklif je iz prve ruke saznao kako je to biti recepcionar kada se prerušio za potrebe skrivene kamere...Dokazavši da su zvezde baš kao i svi mi, glumac je uspeo da prođe inkognito sve dok nekoliko zaposlenih najzad nije shvatilo da nešto ne valjda...Zvezda filma “Hari Poter” je bio...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.