On je pravi čuvar kuće: Pas oterao medveda sa imanja! VIDEO

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2017, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je pravi čuvar kuće: Pas oterao medveda sa imanja! VIDEO

Neobična situacija desila se u Kaliforniji kada je jedan medved zalutao na porodično imanje, ali su vlasnici na svu sreću imali čuvara kuće, koji je oterao nepoželjnog gosta.

U dvorištu porodične kuće u Kaliforniji zalutao je medved, malo se šetao i igrao u bazenu kada ga je ugledao hrabri pas Ba Bao i uspeo da ga otera. Helikopter koji je nadletao to područje uspeo je da snimi nesvakidašnji događaj, prenosi "Inside Edition". Prava borba Davida i Golijata prenosila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se uživo na televiziji.

Ba Bao je vodio računa o svojoj teritoriji i nije želeo da pusti radoznalog medveda da se šeta okolo i primorao ga je da se vrati svojoj kući u šumu. - On je štitio kuću i porodicu, ali je isto tako bio zabrinut sa svoju bezbednost. Sigurno ne bih želeo da se bori sa medvedom – rekao je vlasnik psa i kuće Edi, prenose Novosti.

Vlasnici kuće rekli su da je prilično zastrašujuće to što im se medved pojavio na imanju, posebno u to doba dana kada njihova mala deca obično izlaze da se igraju u dvorištu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.