Olja Bećković: Nije tačno da je ugovor sa B92 raskinut!

Izvor: Svet, 28.Okt.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olja Bećković: Nije tačno da je ugovor sa B92 raskinut!

Autorka i voditeljka emisije “Utisak nedelje” Olja Bećković, govorila je za portal Istinomer i ovog puta malo otvorenije progovorila o pritiscima koji su se joj se dešavali u proteklih godinu dana.
Ona je u intervjuu napomenula da ugovor sa televizijom B92 nije prekinut.
Ugovor je i dalje važeći, ugovor nije raskinut. Tako da mi i dalje prebrojavamo te nedelje. Ovo je sad osma nedelja da Devedesetdvojka krši ugovor. Jedino se pojavila informacija da su oni spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da razgovaraju o raskidu ugovora.  To se sad sve potpuno prebacilo na komunikaciju preko advokata“, kaže Bećkovićeva.
Olja je rekla da ne želi da otkrije sva imena koja su je zvala zbog emisije, jer želi i njima da sačuva radno mesto. A, o svemu ovome nije ranije govorila, jer je smatrala da je bitnije za društvo da dobije još nekoliko emisija “Utiska nedelje” i goste koji nisu poželjni, nego da se ta emisija ranije ugasi.
Mi smo uvek odlazili, a sada smo prvi put oterani“, rekla je Olja.

Autor: Life Content
Foto: PrintScreen
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.