Olivera Kovačević: Bila sam žrtva velike internet prevare

Izvor: Tracara.com, 16.Jun.2021, 13:38

Olivera Kovačević: Bila sam žrtva velike internet prevare

Olivera Kovačević, novinarka, autorka i urednica zabavnog programa Javnog servisa, dala je novi intervju za magazin Story, u kojem je pričala o svojoj karijeri i životu, navodeći da je svojevremeno bila žrtva velike internet prevare. „Više od godinu dana internetom kruži moj lažni intervju na pet strana koji detaljno opisuje moje navodne zdravstvene tegobe i reklamira preparat koji me je kobajagi spasao, a da je sve izmišljeno, od reči do reči. Svakog dana neko me pozove da me pita >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da li je taj preparat dobar, pa ih upozorim da je laž sve što tamo piše, osim moje fotografije. Tu prevaru sam prijavila policiji, ali pošto je sajt na kojem se nalazi ovaj lažni intervju registrovan negde u Americi, procedura njegovog skidanja sa interneta veoma je komplikovana“, izjavila je Kovačević za magazin „Story“. „Zamislite dokle smo došli da morate toliko da lažete da biste prodali neki nazovi lek?“, pita se Olivera. Ovo, kako kaže, nije prvi put da joj se nešto ovako dešava. „Isto tako, preko mene i mog izmišljenog razgovora s Novakom Đokovićem reklamirli su bitkoin. Problem je što su to sive zone internet piraterije i još uvek nema efikanosg načina za obračun s njima“, rekla je Olivera Kovačević za pomenuti magain. The post Olivera Kovačević: Bila sam žrtva velike internet prevare appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SLUČAJ SAM PRIJAVILA POLICIJI" Olivera Kovačević bila žrtva velike prevare

Izvor: Blic, 16.Jun.2021

Olivera Kovačević, novinarka, autorka i urednica zabavnog programa RTS-a otkrila je da je svojevremeno bila žrtva velike internet prevare.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.