Oglasila se majka Tome Panića: Ne krijem se!

Izvor: Svet plus, 18.Avg.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se majka Tome Panića: Ne krijem se!

Pevačica Nadežda Biljić prijavila je svog dečka za nasilje i sve estradne ličnosti su joj pružile podršku i osudile njegov postupak. Sada se oglasila i majka Tome Panića, koja između ostalog kaže: Ne krijem se, nemam razloga za to!

Jasna Panić je na svom Instagram profilu podelila svoje misli i jasno stavila do znanja da Nadežda Biljić ima njenu podršku ali da brine i za svoje dete:

"Upoznala sam ovu devojku. Bila je kod nas u Svilajncu. Devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sa velikim srcem! Videla sam zaljubljenost, obostranu. Provela sam divno veče sa svojim sinom i sa Nadeždom. To veče sam bila srećna, jer su oni bili tu sa mnom srećni. Majka sam. Za svog sina bih život dala, ali saosećam se sa Nadeždom i njenom porodicom sa kojom sam od juče na vezi. Ne mogu tvrditi, niti komentarisati šta se među njima desilo. Nisam bila prisutna. Oni najbolje znaju. Želim samo da se zna da sam tu, da brinem za svoje dete, a brinem i svim srcem za Nadeždu. Kako želim svome detetu, tako želim i njoj. Toliko od mene. Za pojedine - ne krijem se, nemam razloga, tu sam i biću tu."

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

"SAMO NAPRED DUŠMANI..." Nadežda odgovorila na SRAMNE PORUKE koje su joj uputile žene nakon nasilja

Izvor: Blic, 18.Avg.2019

Vest da je Nadežda Biljić završila u Urgentnom, nakon čega je prijavila dečka Tomu Panića za nasilje šokirala je javnost, a društvene mreže vrve od komentara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.