Oduševio Novosađane: Georgiev održao koncert na dan slave

Izvor: Svet, 22.Nov.2014, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduševio Novosađane: Georgiev održao koncert na dan slave

Nakon rasprodatih karata sinoć je, sa početkom u 21 čas, sa kašnjenjem od pola sata, pred punom velikom dvoranom Spensa nastupio Vlado Georgiev.
“Reci ne ili da”, pesma je kojom je počeo koncert, a koja je dobila gromoglasan aplauz. Vidno raspoložen pevač nije sakrivao svoje zadovoljstvo te nije ni pravio pauze već su se hitovi nizali jedan za drugim: “Anđele”, “Lažljiva”, “Živim sad”, “Tropski bar”, “Iskreno”, samo su neke od hitova koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << publika imala prilike da čuje i peva zajedno sa omiljenim pevačem.
Posebnu priču imala je pesma “Sve si mi ti”, jer kada je poznati pevač zapevao istu naš sugrađanin Vlada sa svojom devojkom popeo se na binu tik uz pevača i zaprosio svoju izabranicu, što je izazvalo ogroman aplauz i zvižduke sa svih strana.
Na bini se u jednom momentu Vladi pridruzio i Ivan Ivanović koji je sa njim otpevao pesmu “Jedina” što je publika sa oduševljenjem ispratila.
Iznenađenja su se nizala pa je pevać i sa tamburaškim orkestrom izveo par vojvođanskih pesama, što je sve diglo na noge.
Posebnu draž koncertu dalo je i to što je Georgiev nastupio na dan svoje slave, Aranđelovdan, pa je na bini sa svojim bendom i nazdravio svima koji slave.
Kako bi učinio noć nezaboravnom, sem dobre muzike, razgovarao je sa publikom i ispričao po koju anegdotu iz privatnog života,
Koncert je trajao tri sata i mi smo sa njega poneli puno pozitivne energije, a kako se Vlado proveo, prosudite sami po fotografijama.




Autor i foto: Ivana Knežević, Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.