Odri Hepbern proglašena za najlepšu ženu 20. veka!

Izvor: Press, 03.Jul.2010, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odri Hepbern proglašena za najlepšu ženu 20. veka!

Glumica Odri Hepbern proglašena je za najlepšu ženu 20. veka! U velikom istraživanju kanala QVC, zvezda filma „Doručak kod Tifanija" ostavila je iza sebe legendarnu Merilin Monro i seks bombe Anđelinu Džoli i Skarlet Johanson
Odri Hepbern bavila se glumom punih pet decenija. Bila je jedna od najpopularnijih glumica i imala je veoma jak uticaj na svest žena o modi. Osim po glumi i lepoti, Hepbernova je bila poznata i po humanitarnom radu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jer je posle poslednjeg filma postala počasni ambasador UNICEFA. Zbog svog iskustva tokom Drugog svetskog rata, odlučila je da pomaže siromašnoj deci iz raznih zemalja sveta. Preminula je 1993. godine.
Vicešampionka liste najlepših žena 20. veka je britanska pevačica Šeril Kol, bivša supruga Ešlija Kola, engleskog fudbalskog reprezentativca, koja je ranije ove godine proglašena za najseksepilniju ženu na svetu. Treće mesto zauzela je legendarna Merilin Monro, pred čijom lepotom nisu ostale imune najpoznatije ličnosti prošlog veka - od predsednika Džona Kenedija do muzičara Frenka Sinatre.
Zanimljivo je da je po mišljenjima mnogih najlepša glumica današnjice Anđelina Džoli zauzela tek četvrto mesto, a na petom je Grejs Keli. Plavokosa glumica Skarlet Johanson zaslužila je šesto mesto, a slede je tamnoputa Oskarovka Hale Beri i princeza Dajana. Seksepilna starleta Keli Bruk, koja je najpoznatija po bujnim prirodnim oblinama, zauzela je deveto mesto, dok top 10 listu najlepših žena 20. veka zaključuje glumica Dženifer Aniston.     

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.