Odličan fotograf: Šta će slonu štap za selfi kada ima surlu?

Izvor: Svet, 22.Maj.2015, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odličan fotograf: Šta će slonu štap za selfi kada ima surlu?

Prilikom posete azilu za slonove na jugu Tajlanda, kanadski student Kristijan Leblank poželeo je da napravi selfi sa jednom od ovih veličanstvenih životinja.
Ono što nije znao jeste da su slonovi veoma radoznale životinje.
Odmah mi je istrgao kameru iz ruke, a pošto je ‘time lapse’ bio uključen, slon nije morao da pritisne dugme da bi napravio fotografiju”, ispričao je Leblank televiziji CBC.
Srećom pa su slonovi fine životinje. Vratio mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kameru sa jednom od najboljih fotografija koje sam ikada snimio“, objasnio je mladić.

Objavljena pre nekoliko dana na Instagramu, fotografija je postala pravi hit i zabeležila više od 1.500 lajkova.
Ovo nije prvi put da neka životinja napravi selfi. Prošle godine, jedan majmun je “pozajmio” aparat od britanskog fotografa Dejvida Slejtera i napravio selfi za pamćenje.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Odličan fotograf: Šta će slonu štap za selfi kada ima surlu?

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2015

Prilikom posete azilu za slonove na jugu Tajlanda, kanadski student Kristijan Leblank poželeo je da napravi selfi sa jednom od ovih veličanstvenih životinja...Ono što nije znao jeste da su slonovi veoma radoznale životinje...“Odmah mi je istrgao kameru iz ruke, a pošto je ‘time lapse’ bio...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.