Boki 13 operisao jagodice!

Izvor: Dzungla.org, 18.Jul.2011, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boki 13 operisao jagodice!

Makedonski šoumen Boki 13 baš se navukao na plastične operacije! Nakon što je naduvao usta i uradio liposukciju podbratka, makedonski voditelj i pevač odvažio se na još jednu intervenciju - operisao je jagodice!

Kako “Alo!” saznaje, on je na jednoj prestižnoj klinici na Dedinju napumpao taj deo lica pomoću najsavremenije supstance koja se trenutno koristi u estetskoj hirurgiji. Na taj korak Bojan Jovanovski se odlučio zbog predstojećeg koncerta, koji treba da održi >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << krajem ovog meseca na stadionu u Ohridu, a na kojem želi da izgleda što bolje. Vešto oko našeg paparaca “overilo” je Bokija u momentu kada je napuštao prestižnu kliniku u pratnji gospođe Mire, koja je inače i vlasnica tog mesta za “ulepšavanje”.
- Da, uradio sam usta, podbradak i jagodice. S obzirom na to da je za moj posao neophodno da uvek budem lep i u fulu, napumpao sam jagodice. Inače, ja ih uopšte nisam imao, pa sam ovim zahvatom dobio ono što sam oduvek želeo, ali samo privremeno jer se supstanca zadržava najviše šest meseci. Zahvatom sam izuzetno zadovoljan, pa ću ih možda napumpati trajno, ali o tom-potom. Međutim, tek nameravam da se sredim! Nakon koncerta, ići ću da operišem stomak, a onda ću da izgledam kao top model - izjavio je ponosni Boki za naš list.
Sudeći po tome koliko se žrtvuje za lepotu, Makedonac će uskoro nadmašiti pevačice. Ruku na srce, i ovako je lepši i stasitiji od mnogih konkurentkinja! A muškarci? Oni su ionako “druga liga”!
(Izvor: Alo)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boki 13 operisao jagodice!

Izvor: Svet, 18.Jul.2011

Makedonski šoumen Boki 13 baš se navukao na plastične operacije! Nakon što je naduvao usta i uradio liposukciju podbratka, makedonski voditelj i pevač odvažio se na još jednu intervenciju - operisao je jagodice! On je na jednoj prestižnoj klinici na Dedinju napumpao taj deo lica pomoću najsavremenije...

Nastavak na Svet...

Boki 13 operisao jagodice

Izvor: Svet plus, 18.Jul.2011

Posle zatezanja podbratka i naduvavanja usta, makedonski voditelj Boki 13 rešio je i da operiše jagodice na obrazima.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.