Ocenite koji par ima najbolji stajling!

Izvor: Svet, 06.Jul.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocenite koji par ima najbolji stajling!


Poznati parovi vrlo često nalaze se u samom vrhu modnog sveta. Oni su trendseteri, jedinstveni, posebni i uvek besprekorno stilizovani. Mnogi od njih vole da usklade garderobu, kako na crvenom tepihu i na važnim događajima, tako i u svakodnevnom životu.

Danas vam predstavljamo neke od najstilizovanijih domaćih i stranih poznatih parova, a vi preuzmite ulogu modnog policajca i ocenite ko od njih ima najviše stila. Glasati možete OVDE.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ocenite koji par ima najbolji stajling!

Izvor: Scandal.rs, 06.Jul.2015

Poznati parovi vrlo često nalaze se u samom vrhu modnog sveta. Oni su trendseteri, jedinstveni, posebni i uvek besprekorno stilizovani. Mnogi od njih vole da usklade garderobu, kako na crvenom tepihu i na važnim događajima, tako i u svakodnevnom životu. Danas vam predstavljamo neke od najstilizovanijih...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.