Obiđite svet za manje od pet minuta (video)

Izvor: Svet, 15.Sep.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obiđite svet za manje od pet minuta (video)

Iako bi svi mi voleli da proputujemo svet, retki su oni koji žive da bi putovali (i od toga se finansiraju), a upravo je jedan od njih fotograf Kien Lam.
Odluka kuda putovati može zaista da bude teška. Ponekad destinacije biramo prema budžetu koji imamo, godišnjem odmoru koji možemo da dobijemo na poslu ili porodici koja živi širom sveta i kojoj idemo u posetu. Međutim, šta kad imamo i novac, i vreme, i nemamo porodicu koju treba da posetimo, a i dalje ne znamo gde želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da idemo? To već može biti problem.
Fotograf Kien Lam koji je posetio 17 različitih država za 343 dana napravio je čak 6.237 fotografija i spojio ih u video koji će vas sigurno motivisati za putovanja, a možda vam olakša i izbor destinacije.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.