OZBILJNA ZDRAVSTVENO LOŠA SITUACIJA! Ruža Rupić zabrinula sve objavom: Zahvalna sam životu...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 13:06

"OZBILJNA ZDRAVSTVENO LOŠA SITUACIJA!" Ruža Rupić zabrinula sve objavom: "Zahvalna sam životu...!"

"U poslednjih 24 sata sam shvatila...!"

Mlada pevačica i influenserka Ruža Rupić se poslednjih nekoliko dana povukla sa društvenih mreža, a danas je otkrila svojim pratiocima na Instagramu da je to zbog ozbiljne situacije u njenoj porodici.

Naime, Ruža, u svojoj objavi je napisala da nije stigla da objavi obećani video zbog loše zdravstvene situacije u porodici, što je zabrinulo njene pratioce:

- Dragi moji, izvinjavam se zbog toga što danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće izaći video na kanalu. Sinoć sam imala ozbiljnu zdravstveno lošu situaciju u porodici i nisam mogla da postignem da vam završim video za danas. Sutra ili prekostura se vraćamo u normalu. Izvinite što me nema ovih dana na mrežama. Hvala na razumevanju i volim vas - napisala je Ruža, a nekoliko sati kasnije dodala:

- U poslednjih 24 sata sam shvatila koliko sam zahvalna životu što imam ljude oko sebe kakve imam. Ne znam čime sam tačno to zaslužila i šta sam uradila da vas imam u životu. Ali znajte koliko sam zahvalna na tome i koliko vas ozbiljno volim. Ja sam užasna za priču o emocijama, o emocijama neću ni da pričam, ali ozbiljno ste me dotakli. Volim vas i hvala vam, Ruku Ru - dodala je mlada pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.