OVO JE RAZLOG RASKIDA: Bulić nije mogao da trpi jednu stvar, pa je ostavio Anu preko poruke

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 09:16

OVO JE RAZLOG RASKIDA: Bulić nije mogao da trpi jednu stvar, pa je ostavio Anu preko poruke

Oglasila se i Ćurčićeva.

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je došao kraj životne ljubavi Ane Ćurčić i Ace Bulića, a isplivale su i poruke putem kojih je biznismen ostavio Ćurčićevu. Sada se svi pitaju šta bi mogao da bude razlog iznenadnog raskida, a izvor blizak paru otkriva da je u pitanju pritisak koji Bulić nije želeo da trpi.

- Aca je do sada voleo da bude medijski aktivan, međutim kad je Milena Kačavenda u javnosti počela da iznosi detalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji ga kompromituju, Bulić je odlučio da više ne bude sa Anom, jer mu smeta da se o njemu iznose mračna tajne - poručuje izvor blizak paru i dodaje:

- Ana se razočarala i ne oseća se baš najbolje zbog svega što se dogodilo. U jednom trenutku je pomislila da potpiše ugovor sa produkcijom "Elite" i uđe u rijaliti, kako bi prebolela Bulića i ne mislila o njemu - zaključuje dobro obavešten izvor za "Blic".

Ana se povodom raskida samo kratko oglasila i nije želela da iznosi detalje:

- Nemam komentar. Dobro sam, a kada se to desilo, ne bih detaljisala - rekla je Ana za medije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.