OVE PLATE DAJE SVOJIM RADNICIMA U RESTORANIMA! Baka Prase odrešio kesu - jedna cifra u Beogradu, druga u Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 18:15

OVE PLATE DAJE SVOJIM RADNICIMA U RESTORANIMA! Baka Prase odrešio kesu - jedna cifra u Beogradu, druga u Novom Sadu

Jutjuber raspisao oglas da proširuje tim!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, zarađuje dosta novca od klipova na Jutjubu i reklama na društvenim mrežama. On je rešio da svoj kapital uloži u biznis i da otvori lanac restorana brze hrane u Beogradu i Novom Sadu. 

Pre par meseci je mu je neko zapalio jedan od lokala na Novom Beogradu. Međutim, Bogdana to nije poremetilo. On je odmah krenuo sa renoviranjem uništenog lokala i otvorio je još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << restorana na drugim lokacijama.

Baka Prase je sada na svom Instagram profilu objavio oglas da traži radnike i naveo je kakve plate nudi.

- Potrebni radnici (u restoranu). 70.000 dinara pomoćni radnici, 90.000 dinara roštilj majstor u Beogradu na svim lokacijama. Novi Sad dve lokacije, 65.000 pomoćni radnik, 85.000 roštilj majstor. Javite se - napisao je Baka na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.