OTVORIO DUŠU! Žika Jakšić progovorio posle razvoda sa Dajanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORIO DUŠU! Žika Jakšić progovorio posle razvoda sa Dajanom

Nije mogao da ćuti!

Producent "Granda" Žika Jakšić nije promenio svoje navike iako više ne živi sa suprugom Dajanom. I dalje najviše vremena provodi u "Grandu" gde snima svoju emisiju "Nikad nije kasno".

Foto: Srbija Danas

- Ja sam čovek koji je ispunjen, srećan i nemam razloga da skidam osmeh sa lica. Eto, imam i blistavo bele zube zahvaljujući mojoj zubarki Ljilji - rekao je nasmejani Žika koji je na snimanje emisije doveo i svog starijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sina.

Mlađem Dušanu, kojeg je dobio u braku sa Dajanom, prošlog četvrtka je bio rođendan, te se Žika se osvrnuo i na prosalvu:

- Proveli smo prijatno poslepodne nas troje, sin, Dajana i ja. Sa bivšom suprugom sam ostao u korektnim odnosima - naglasio je Žika, a na pitanje da li mu dame prilaze i van radnog vremena, Jakšić je rekao:

- Svaka ima pravo da priđe, a konkurs ću tek da raspišem. Ja sam zaljubljen u svoj posao i to je ono što me trenutno ispunjava - rekao je Žika za Kurir Stars i iznenadio sve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.