OTVORILA NAJBOLNIJU RANU! Rada Manojlović ISKRENO o tome šta se dešavalo dok joj je MAJKA UMIRALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 16:56

OTVORILA NAJBOLNIJU RANU! Rada Manojlović ISKRENO o tome šta se dešavalo dok joj je MAJKA UMIRALA

Nije mogla da sakrije tugu...

U emisiji "Ekskluzivno" na televiziji Pink pevačica Rada Manojlović pričala je o periodu kada je ostala bez majke, a onda je njena sestra Maja ispričala neke stvari koje niko nije znao.

Poznato je da je Rada započela svoju karijeru baš u vreme kada je ostala bez majke, a poslednje mesece nije mogla da provede uz nju jer je mnogo nastupala. Maja, Radina sestra, sa knedlom u grlu je ispričala situacije kroz koje su prošli kao porodica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ni Rada nije mogla da zadrži suze.

- Tri meseca je bila u bolnici u Beogradu, to neko zračenje koje je imala, ostalo je provela kod kuće. Ja sam bila sa njom stalno, samo sam išla do škole i nazad, pošto je Radmila stalno radila, tata je vozio na svirke. Ja ništa njoj nisam pričala, nisam htela da je sekiram, jer je ona morala da radi i smatrala sam da ona samo to radi. Ja nisam ni davala da ništa Radmila radi u kući, ja sam sve bila oko majke, spremala, čistila, bili su to teški trenuci - istakla je ona pa nastavila:

- Dešava se da ja sada Radmili pričam neke situacije, kada ona nije bilo tu. Radmilu je sigurno najviše žao samo što nije bilo uz mamu, mi nismo znali da će mama umreti. Ja znam da je ona htela da bude više sa njom, ali nije mogla jer je radila. Ona sad plače kad sluša šta sam ja sve proživljavala sa mamom, a ona to nije mogla da vidi. Nije mogla da bude uz nju koliko sam ja bila. Ja nisam dala da ona misli o tome, da bude sklonjena jer se mučila na tim nastupima, ona i tata su radili svadbe od jutra do sutra - ispričala je Maja, Radina sestra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.