OTVARA SE ŠKOLA MISTICIZMA Elene Karić: Moja duša ispunjava misiju u pojavnom svetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 16:29

OTVARA SE ŠKOLA MISTICIZMA Elene Karić: "Moja duša ispunjava misiju u pojavnom svetu!"

Svoje znanje prenosiće na druge žene!

Elena Karaman Karić, odlučila je da se posveti edukaciji žena i otvori Školu Misterioznih Znanja. Ona se na svom Instagram profilu obratila brojnim pratiocima koje je obavestila o detaljima vezanim za školu.

- Essence of living je platforma kroz koju moja duša ispunjava svoju misiju u pojavnom svetu.

Polje u kome se izražavam kroz dizajn enterijera i nameštaja i isceljenja prostora i ljudi - kao terapeut energetskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tehnika od Matrix reimprintinga, preko Reikija, Tantre, šamanskih tehnika isceljenja, Homeopatije, Nutricionizma, Terapije Zvukom, Intuitivnog Kanalisanja, Su Joka..

Posle skoro deceniju i po intenzivnog hoda na putu duše, edukovanja inicijacija, sakupljanja i praktikovanja drevnih mudrosti odlučila sam da je vreme da se na Essence of living platformi pored dizajna i healinga nađe i Škola Misterioznih Znanja, na kojoj radim već nekoliko godina.

A post shared by Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

Kao terapeut edukator i Ritual facilitator sticajem okolnosti sam radila u glavnom na engleskom govornom području poslednjih par godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.