OSTAVI ME, BACIĆU TE DO BARIČA: Janjuš žestoko ZAPRETIO Neni! (VIDEO)

Izvor: Svet, 11.Dec.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVI ME, BACIĆU TE DO BARIČA: Janjuš žestoko ZAPRETIO Neni! (VIDEO)

Zadrugari su danas bili veoma nervozni posle posete mentora Proke, koji je imao razna naređenja i zadatke za ukućane. Kada su se okupili u dnevnoj sobi kako bi im Bora podelio zaduženja, nastala je velika tenzija, koja je kulminirala između Nene Petrović i Marka Janjuševića Janjuša.
Naime, Nena je napala Janjuša zato što je povukao za ruku, dok je ona nosila kafu. Ova sitnica bila je dovoljna da krenu sa uvredama:
“Ti si retard! Šta me vučeš >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za ruku! Ne želim da komentarišem. Živi ti svoj život i pusti mene. Ja tebe ne diram, ti mene ne diraj”, rekla je Nena.
“Kakav debil! Odje*i od mene da te ne prebacim do Bariča direktno sad! Ja se sprdam, ona besni. Je*ote život, ona nervozna, ide joj se kući, idi kući brate! Da me psiho nevrira!”, pobesneo je Janjuš.
Kako je njihova svađa izgledala, pogledajte u snimcima ispod:


Svetprintscreen, svet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.