Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTI HAOS U ZADRUZI Letela šolja, polivali se vodom, voditelj morao da pobegne

Zadrugarima je pušten snimak kako Katarina Ristić i Tomislav Panić razgovaraju a na kom su delovali prilično intimno. A kada se snimak završio nastao je opšti haos. Zadrugari su napali Katarinu da je bila sa Panićem, što je ona poricala sve vreme. – Jeste je j*bo” – urlala je Krunićka, a pridružio joj se i The post OPŠTI HAOS U ZADRUZI Letela šolja, polivali se vodom, voditelj morao da pobegne appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KETI UBEĐENA DA MARIJANA NEMA DOBRE NAMERE SA ADAMOM: Izrekla je jednu UŽASNU optužbu!

Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2018

Katarina Ristić je sinoć u toku emisije u “Zadruzi” istakla da je Marijana Zonjić preko Adama Đoganija želela da skrene pažnju na sebe. – Ja mislim da sam za ovih nekoliko dana uspela da upoznam Adama. Mislim da je on predobar dečko. A što se Marijane tiče, ona je i te kako imala emocije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.