OPLELA PO LUNI, PRŠTI NA SVE STRANE: Kija ISPROZIVALA Lunin spot, ali ovaj KOMENTAR je bolan

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPLELA PO LUNI, PRŠTI NA SVE STRANE: Kija ISPROZIVALA Lunin spot, ali ovaj KOMENTAR je bolan

Ratuju.

Bivša zadrugarka Luna Đogani, ponovo ulazi u rijaliti Zadruga. Kako je rekla dok je gostovala u jednoj poznatoj emisiji svoje lekcije je naučila i sada će njen nastup u rijalitiju biti potpuno drugačiji.

Ona je promovisala i spot za pesmu "Na tri metra", pevača Mirka Gavrića u čijem spotu je učestvovala.

Nakon ovog gostovanja i promocije pomenute pesme, Kija Kockar se oglasila sa komentarom na Lunin rad.

- Mislim da je tri metra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << adekvatan naziv za spot gde ona učestvuje jer svi znamo šta je radila tri metra od mene sa mojim, sada već bivšim mužem - kratko je rekla pevačica.

Naravno, nakon ove Kijine izjave za Kurir, fanovi su iskoristili priliku i napravili  šaljivi Instagram stori kao osvrt na celu situaciju.

- Mislim da je tri metra adekvatan naziv za spot gde ona učestvuje jer svi znamo šta je radila tri metra od mene sa mojim, sada već bivšim mužem - kratko je rekla pevačica.

ČUPANJE KOSE, ŠAKOM U ČELO, PA ŠUT U GLAVU! Pevačice se brutalno potuke, srpska javnost u ŠOKU (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.