OPET PLAKAO: Mema u Sarajevu dočekala supruga Lejla

Izvor: Poznati.info, 10.Jul.2013, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET PLAKAO: Mema u Sarajevu dočekala supruga Lejla

U “Pivnici Sarajevo” organizivan mu je doček povodom njegove pobede, a prilikom izlaska iz automobila dogodio se veoma emotivan susret s njegovom suprugom Lejlom

FOTO: Feđa Krvavac/Klix.ba

Sulejman Memo Haljevac, pobednik rijaliti programa Farma, stigao je u Sarajevo, a dočekala ga je supriga Lejla, koja je u petom mesecu trudnoće.

Sarajlija nije mogao da zaustavi suze, pa je redom grlio sve one koji su ga dočekali.

“U snu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << nisam mogao da zamislim da ću pobediti. Otišao sam na dve sedmice, a ostao sam do kraja. Kada smo ostali samo Stanija i ja u superfinalu bio sam siguran da će ona pobediti. Videlo se i na njoj da već slavi. Kada smo izašli, čule su se ovacije ‘Stanija, Stanija’, a onda sam ugledao momke koji su došli automobilom ofarbanim u bordo boju i obučeni u dresove. Rekli su mi da sam ja njihov pobednik. Kada je, što se kaže, sudija svirao kraj, shvatio sam da sam pobedio. U kasnijim razgovorima sam saznao da je pobeda bila ubjedljiva, u jednom trenutku je razlika bila i po 200.000 glasova”, izjavio je Haljevac.

U “Pivnici Sarajevo” organizivan mu je   doček povodom njegove pobede, a prilikom izlaska iz automobila dogodio se veoma emotivan susret s njegovom suprugom Lejlom.

Intimni krug prijatelja dočekao ga je uz gromoglasan aplauz i stihove pjesme “Bosnom behar probeharao”. Na proslavu je stigao i njegov veliki prijatelj Šerif Konjević čije pesme je najviše pevao tokom boravka na “Farmi”.

Doček su organizirali prijatelji koji su u noći finala otputovali za Beograd kako bi mu pružili podršku, a to su Vlado Kabrera (Cabrera), Elmir Šarić i Mirza Uštović.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Sulejman Haljevac Memo u suzama: U Sarajevu ga dočekala trudna supruga!

Izvor: Svet plus, 10.Jul.2013

Sulejman Haljevac Memo, pobednik rijaliti programa Farma, stigao je u Sarajevo, a dočekala ga je supriga Lejla koja je u petom mesecu trudnoće.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.