OPET DIVLJA: Kristijan krenuo na Tamaru sekirom!

Izvor: Kurir, 12.Dec.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET DIVLJA: Kristijan krenuo na Tamaru sekirom!

Farmeri su uspeli da savladaju Golubovića i spreče ga da se fizički obračuna sa Đurićevom, koja ga je iznervirala prozivkom da je folirant i lažov.

Na imanju u Lisoviću došlo je do žestokog obračuna između Kristijana Golubovića i Tamare Ðurić, kada je kriminalac, isprovociran klaberkinim prozivkama, sekirom nasrnuo na nju!

Nije prošlo ni nedelju dana otkad su se starleta i kriminalac vratili na imanje, a već su uspeli ponovo da se posvađaju. Do incidenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je došlo tokom „Igre istine“, kada su se Đurićeva i Golubović žestoko posvađali jer ga je Tamara prozvala da laže i da se folira. Kristijana su toliko iznervirale cimerkine reči, te je na njen račun izneo niz uvreda.

Kristijan mlatio oružjem po sobi

Izašla iz sobe

- Ti si, klošarko, ušla ovde na moja leđa. Bitango, uličarko, klošarko, gadiš mi se. Ti si dno dna - siktao je kriminalac.

Nasrnuo i na Đoganija denser nastradao ni kriv ni dužan

KRIMINALAC NAPAO I BAKIJA

Baki B3 Ðogani je nakon žestoke rasprave svojih cimera izvukao deblji kraj. Naime, denser je pokušao da smiri Golubovića, govoreći mu da se skloni od Tamare, što je Kristijan shvatio kao provokaciju, te je osuo žestoku paljbu po cimeru.

- Beži bre, šlihtaro, nemoj ti da mi prosipaš neku diplomatiju, ćelava rago - rekao je kriminalac denseru.

Iako je Baki kriminalcu pokušavao da objasni da se ne šlihta nikome, već da je želeo da spreči fizički obračun, Kristijan ga nije slušao, već je nastavio sa vređanjem, govoreći denseru da je klošar i izmet.

Autor: Nevena Zarić,Foto: Marina Lopičić,Foto: Stefan Jokić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OPET DIVLJA Kristijan krenuo na Tamaru sekirom

Izvor: medio.rs, 12.Dec.2015

Farmeri su uspeli da savladaju Golubovića i spreče ga da se fizički obračuna sa Đurićevom, koja ga je iznervirala prozivkom da je folirant i lažov..Na imanju u Lisoviću došlo je do žestokog obračuna između Kristijana Golubovića i Tamare Ðurić, kada je kriminalac, isprovociran klaberkinim...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.